Anyone who says you can't buy happiness, has forgotten about kittens

Welkom op onze kittenpagina. We hebben het geluk om af en toe een nestje prachtige birmaantjes bij ons thuis te hebben. De kittens mogen naar een nieuwe thuis op een leeftijd van 14 à 16 weken en zijn daarbij tip top in orde. Waarom een paar weekjes extra bij mamapoes blijven? Na 14 à 16 weken hebben de kittens zich voldoende kunnen ontwikkelen in de tweede socialisatieperiode, en hebben ze op die manier een stabiele persoonlijkheid kunnen ontwikkelen.

Onze kittens komen uit mooie en gezonde birmaan-lijnen en wij doen alles in onze macht om hun leventje optimaal te laten beginnen. Dankzij de nodige socialisatie, veterinaire behandeling en kwaliteitsvoeding ontwikkelen ze zich tot stevige, sociale, gezonde en lieve kittens.

Wij bij Cattery aan de Kruidenbeek, dragen verdere kwalitatieve en uitstekende zorg in hun nieuwe thuis dan ook hoog in het vaandel. Hieronder verstaan we kwaliteitsvoer, dierenartsbezoekjes en genoeg sociaal contact met mensen, kinderen en andere katten.

Indien u geïnteresseerd bent in een kitten, kan u hierboven onder ‘Kittens’ onze voorwaarden lezen.

Indien u ervan overtuigd ben dat u een gepast nieuw baasje bent voor één van onze geweldig lieve en exclusieve schatjes, vul dan snel onze wachtlijstvragenlijst in!

Schrijf je nu in!